Mogelijkheden

Of u een intiem dinner wilt organiseren of een groot feest,
wij staan klaar om jouw evenement tot een unieke belevenis uit te werken.

Personeelsfeesten / Bedrijfsfeesten

Bij OMNI begrijpen we het belang van het vieren van successen en het versterken van de teamgeest. Of je nu een bedrijfsfeest plant om een mijlpaal te vieren, teambuildingactiviteiten organiseert of simpelweg het personeel wilt bedanken, wij bieden de perfecte setting voor onvergetelijke bedrijfsfeesten en personeelsvieringen.

Productlanceringen

Bent u op zoek naar een unieke en stijlvolle locatie voor uw productlancering? Bij OMNI begrijpen we dat de lancering van een nieuw product een cruciale mijlpaal is die een buitengewone presentatie verdient. Of je nu een innovatief gadget, een baanbrekende app of een verfijnd modeartikel onthult, onze moderne en veelzijdige locatie biedt de ideale setting om jouw bedrijf en jouw product in de schijnwerpers te zetten.

Seminaries

Bij OMNI begrijpen we de waarde van kennisdeling en professionele ontwikkeling. Onze locatie biedt de ideale omgeving voor het organiseren van inspirerende en effectieve seminars. Of je nu een bedrijfsseminar, een educatieve workshop of een brancheconferentie plant, wij streven ernaar om een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor leren, netwerken en groei.

Dinners

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een intiem diner met een select gezelschap of een groots feestelijk banket, bij OMNI staan we klaar om jouw dinerevenement om te toveren tot een onvergetelijke belevenis.

Huwelijken

Jouw huwelijksdag is een van de belangrijkste dagen van je leven is. Bij OMNI zijn wij er trots op om de perfecte omgeving te bieden voor het vieren van de liefde. Of je nu droomt van een sprookjesachtige bruiloft, een intieme ceremonie, of een groots feest, wij streven ernaar om jouw huwelijksfeest onvergetelijk te maken.

Verjaardagsfeesten

Vier je speciale dag bij OMNI. Of je nu een mijlpaal bereikt, een kinderfeestje organiseert of gewoon een gezellig samenzijn plant, wij staan klaar om jouw verjaardagsfeest onvergetelijk te maken.

Babyborrels / Gender reveals / Doopfeesten

Verwelkom de nieuwste toevoeging aan jullie familie met warmte en stijl bij OMNI

De ideale plek voor het organiseren van een babyborrel, gender reveal of doopfeest. Hier creëren we een betoverende omgeving waar jullie speciale momenten worden omgeven door liefde en vreugde.

Koffietafels

Geef betekenis aan momenten van troost en samenzijn bij OMNI, de perfecte omgeving voor het organiseren van een respectvolle en warme koffietafel. In onze serene en gastvrije omgeving bieden we een stijlvolle plek om samen te komen en de herinneringen van dierbaren te delen.

Event op maat

We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom werken we nauw samen met jou om een op maat gemaakte ervaring te creëren die perfect past bij jouw doelen en wensen.

Eventplanning

OMNI voor eventplanners en – bureaus

Ontdek OMNI als de ideale partner voor jouw volgende evenement. Ben je op zoek naar de geschikte spot voor jouw event? Kom een kijkje nemen in onze zaal en kom voelen of de sfeer en locatie aansluiten bij de look & feel van het event dat je voor ogen hebt. Als eventplanner kan je altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend bezoek aan onze zaal.