Catering & Partners

Of je nu een intiem feest, een bedrijfsevenement of een bruiloft plant, wij staan klaar om jouw culinaire visie tot leven te brengen. Onze getalenteerde chef-koks bereiden met zorg samengestelde menu's met verse ingrediënten en creatieve smaakcombinaties die de zintuigen prikkelen! Het culinaire aanbod wordt steeds aangepast volgens het seizoen, de nieuwste trends of uw eigen smaak.

Catering

Bij OMNI stellen wij jou graag onze 3 unieke partners voor in zake catering. Indien je graag wenst te werken met een andere catering, dan is dit ook steeds bespreekbaar.


AMANO

Ontdek keuken in ons restaurant A-Mano II. We verwelkomen u graag in ons sfeervolle etablissement, waar onze passie voor heerlijk eten en uitmuntende gastvrijheid samenkomen.
Bij A-Mano II bieden we u een unieke culinaire ervaring die uw smaakpapillen zal betoveren.


amor por la comida

Welkom bij Amor Por La Comida! Een liefde en passie voor lekker eten. Dat is in één zin uitgelegd wat Amor Por La Comida voorziet voor zijn klanten.
Van walking dinners tot een uitgebreide culinaire diner! Een catering op maat. Mijn passie voor koken vond ik tijdens mijn carrière in restaurant 'Nuance**' te Duffel.


Atelier Puur

Wij zijn Manon en Alain, beiden gediplomeerde koks met een passie voor eten en drinken. Met veel goesting en een rugzak vol fijne culinaire ervaringen stellen wij u ons cateringbedrijf ‘Atelier Puur’ voor.

Partners

Om uw event te voorzien van een extra touch werken wij samen met verschillende partners. Ontdek hieronder wie ze zijn en wat ze doen.