Bedrijfs- en Personeelsfeesten
bij Omni

Bij OMNI begrijpen we het belang van het vieren van successen en het versterken van de teamgeest. Of je nu een bedrijfsfeest plant om een mijlpaal te vieren, teambuildingactiviteiten organiseert of simpelweg het personeel wilt bedanken, wij bieden de perfecte setting voor onvergetelijke bedrijfsfeesten en personeelsvieringen.

Feestelijke sfeer

Met een ruime en aanpasbare feestzaal, creëren we de perfecte sfeer voor jouw bedrijfsfeest. Of het nu gaat om een jubileum, personeelsfeest, productlancering, persvoorstelling, seminaries of een eindejaarsfeest, wij passen de ruimte aan naar jouw wensen. Tevens is onze zaal geschikt voor zowel kleine als grote bedrijfsfeesten.

Thema-decoratie

Voeg een vleugje creativiteit toe aan jouw bedrijfsfeest met thema-geïnspireerde decoraties. Of het nu gaat om een glamourous gala, een retrofeest of een futuristisch thema, ons team staat klaar om jouw visie om te zetten in verbluffende decoraties die de juiste sfeer creëren.

Catering op maat

Laat onze chef-koks jou en je team verwennen met een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes. Van verfijnde diners tot informele buffetten, onze cateringopties zijn ontworpen om de smaakpapillen van al jouw gasten te verrassen.

Modern comfort

Onze locatie is uitgerust met Wi-Fi en moderne voorzieningen, waaronder geavanceerde audiovisuele apparatuur en faciliteiten voor presentaties, waardoor je moeiteloos bedrijfspresentaties kunt houden en multimedia-content kunt delen.

Centrale ligging

Gelegen op een strategische locatie in Rumst, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor jouw gasten. Onze locatie biedt het gemak van bereikbaarheid en een ruime parking.

Professionele ondersteuning

Ons toegewijd team staat klaar om je te ondersteunen bij het planningsproces, vanaf het eerste gesprek tot het einde van het evenement. We streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen en je bedrijfsfeest tot een groot succes te maken.

Reserveer Jouw Bedrijfsfeest bij Omni

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest te bespreken. Ontdek hoe OMNI kan bijdragen aan het creëren van een feestelijke sfeer die het succes en de inzet van jouw team viert.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren bij OMNI!