Geplande events

In OMNI zullen er ook op regelmatige basis events georganiseerd worden die jong en oud zullen aanspreken. Ervaar een onvergetelijke middag of avond waarbij de wereld eventjes stilstaat en je enkel kan genieten van het moment met je vrienden, familie, collega’s…

Bekijk onze aankomende events.

parallax background
 

Disco's revenge

 

Zet je schrap voor een knallende disco-avond vol met hits uit de jaren '70 en '80!

 
parallax background

After Work

Ontspan en ontmoet elkaar na een drukke werkdag bij onze afterwork-evenementen! Bij Omni creëren we de ideale omgeving om te ontstressen en te genieten van een informele sfeer. Of je nu met collega's wilt bijpraten of nieuwe connecties wilt maken, onze afterwork-ervaring biedt de perfecte mix van ontspanning en plezier. Verwen jezelf met heerlijke drankjes, smaakvolle hapjes en een gezellige ambiance. Laat de stress van de werkdag achter je en maak van elke afterwork bij Omni een moment om te koesteren.

parallax background
 

Dinner & Dance

 

Ervaar een onvergetelijke avond vol culinaire verwennerij en dansplezier bij ons Dinner & Dance evenement! Laat je smaakpapillen verwennen met heerlijke gerechten, gevolgd door een betoverende avond vol muziek en dans. Maak je op voor een avond vol sfeer, smaak en ritme!

 
parallax background

Bingo

 

Beleef een avond vol spanning en gezelligheid met onze Bingo-avonden! Bij Omni brengen we de klassieke favoriet naar een geheel nieuw niveau. Verzamel je vrienden, familie of collega's en geniet van een avond vol opwinding terwijl de nummers worden getrokken. Geweldige prijzen, lachwekkende momenten en een bruisende sfeer wachten op je. Of je nu een doorgewinterde bingo-veteraan bent of voor het eerst meedoet, bij Omni is iedereen welkom om samen plezier te hebben. Klaar om je geluk te beproeven? Laat de ballen rollen bij onze Bingo-avonden!

 
parallax background
 

Kinderdisco

 

Laat de kleintjes stralen op de dansvloer bij onze opwindende Kinderdisco-evenementen! Bij Omni transformeren we de ruimte in een kleurrijk feestparadijs, perfect afgestemd op de energie en vreugde van kinderen. Onze DJ's draaien de nieuwste kinderhits en tijdloze favorieten, terwijl de dansvloer gevuld is met lachende gezichten en vrolijke bewegingen. Met leuke thema's, knipperende lichten en allerlei kindvriendelijke activiteiten zorgen we ervoor dat elk Kinderdisco-evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Maak je klaar om samen met je kleintjes te dansen en plezier te hebben bij Omni Kinderdisco!